«Βλέπουμε πάλι ζωντανό μπροστά μας τον εφιάλτη»: Έκκληση για περισσότερα εναέρια μέσα από τον Δήμαρχο Μάνδρας

Δραματική έκκληση για περισσότερα εναέρια μέσα καθώς η φωτιά που μαίνεται στη Μάνδρα πλέον απειλεί σπίτια απηύθυνε ο δήμαρχος Μάνδρας – Ειδυλλίας Χρήστος Στάθης. Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι ενώ η κατάσταση φαινόταν να είχε τεθεί υπό έλεγχο, το πύρινο μέτωπο αναζωπυρώθηκε.

«Στην Αγία Σωτήρα έχουμε ένα ζωντανό πύρινο μέτωπο. Έκανα δεκτή την εισήγηση της Πυροσβεστικής, ήρθα ο ίδιος και διαπίστωσα ότι πραγματικά κινδυνεύει η Αγία Σωτήρα, το Παλαιοχώρι, το Πανόραμα» σημείωσε μιλώντας στην ΕΡΤ και συμπλήρωσε:

«Σήμερα το πρωί από εδώ διέρχονταν αυτοκίνητα. Έδειχνε η κατάσταση ότι έχει ολοκληρωθεί αυτός ο πύρινος εφιάλτης. Τώρα τον βλέπουμε πάλι ζωντανό μπροστά μας. Πραγματικά αυτό είναι αδιανόητο. Κάνω έκκληση. Πραγματικά. Να έχουμε περισσότερα εναέρια μέσα. Περισσότερες επίγειες δυνάμεις. Έχουμε σπίτια, έχουμε ανθρώπους».

Ο δήμαρχος Μάνδρας – Ειδυλλίας εξέφρασε την πεποίθησή του «να πρυτανεύσει η λογική και να γίνει δεκτή η εκκένωση από τους κατοίκους, την οποία έχω ζητήσει. Γιατί πραγματικά πέρα από τα σπίτια το πολυτιμότερο αγαθό είναι η ζωή. Θα πρέπει αυτοί οι άνθρωποι να απομακρυνθούν. Θα πρέπει οι αρχές να τους απομακρύνουν».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί